De terroristenflotielje naar Gaza

Zie toevoeging onder. Met youtube die je moet zien.

Turkije is het land dat, onder leiding van President Erdogan, zijn ware gezicht laat zien, nu het weet dat toelating in de Europese Unie voorlopig niet mogelijk is. Erdogan is vriend van de president van Iran, Achmadinedjad. Erdogan is vriend van Assad van Syrië. En Erdogan laat toe en ondersteunt dat er op de Turkse televisie gefabriceerde beelden te zien zijn van zogenaamde Israëlische soldaten die mensenrechten zouden schenden. Daarover ondervraagd heeft Erdogan gezegd dat Israël even geduld moest hebben en dat Turkije vriend van Israël bleef. Het tegendeel is waar gebleken.

Nu heeft Turkije Turken laten deelnemen aan de “Free Gaza” Flottielje, een actie van activisten van zogenaamde mensenrechtenorganisaties. Hun doel was niet Gaza, maar Israël. En ze zongen over de vernietiging van Israël op weg naar Gaza. Turkije dat ontkent bloed aan zijn handen te hebben door de beweerde volkenmoord op het volk van Armenië in het begin van de 20e eeuw, demoniseert nu Israël om de wereld uit te lokken volkenmoord te plegen en wel op Israël. Mevrouw Duisenberg is ook weer in beeld, omdat er Joden bij betrokken zijn. Israël vreest dat bij de volgende flottielje Turkse oorlogsbodems zullen escorteren.

Israël heeft het recht om schepen die aan land gaan in Gaza, dat door Hamas wordt geregeerd – doordat Hamas een illegale coup heeft gepleegd en de legaal gekozen regering van de PA van Abbas opzij heeft gezet – om die schepen te controleren op wapens en smokkelwaar. Elk land moet dat doen. Schepen – en ook convooien over land – met wapens vanuit Iran zijn al eerder onderschept. Bovendien heeft Israël de schepen gewaarschuwd. En toen de douane aan boord kwam, onder dreiging van de opvarenden van de flottielje, barstte een lynch partij los.

De belofte dat ze vreedzaam zouden reageren bleek een grove leugen. Vijftig opvarenden van het Turkse schip dat meevoer blijken banden te hebben met het wereldwijde Jihad netwerk. Er zijn dodelijke slachtoffers gevallen, wat heel erg is. En heel onverantwoordelijk van degene die deze vlootactie hebben georganiseerd en die hiervoor de verantwoordelijkheid dragen. Gelukkig zijn de gewonden bezocht door het Rode Kruis. Pikant detail is dat Gilad Shalit nog nooit door hen bezocht is.

De hele situatie is georganiseerd om Israël in de val te laten lopen. Ismael Haniyeh, beroepsterrorist, had al gezegd dat de actie altijd zou slagen, ook als Israël hen zou aanhouden. Hij had gelijk. Zonder enig onderzoek heeft Ban Ki-Moon, de Secretaris-generaal van de Verenigde Naties de douaneactie van Israël veroordeeld. En de hele wereld volgde hem. Nu schreeuwt Khaled Mashaal, Hamasleider in Damascus, om een volgend Goldstone rapport. In de tussentijd vallen de raketten in Israël zonder ophouden, elke dag, vanuit Gaza. En in de tussentijd gaat Iran door met zijn race om de atoombom te bezitten en zijn levensgevaarlijke bedreigingen aan het adres van Israël, een nare combinatie. Syrië heeft wapens geleverd aan Hezbolla in Libanon. Het is spannender dan ooit.

Toevoeging: Soldaten die met eigen ogen hebben gezien wat er gebeurde laten weten dat zij niet als eersten geweld hebben gebruikt. Ze zijn overboord gegooid en er is buitensporig geweld tegen hen gebruikt. Er is bewijs dat wapens overboord zijn gegooid. Er zijn munitiemagazijnen gevonden. Gecodeerde boodschappen geven informatie over het kidnappen van soldaten. Zie de youtube: https://mail.google.com/mail/?shva=1#inbox/12902fd184674454