Digitale handtekeningenactie voor Noord-Koreaanse vluchtelingen.

Teken de petitie
Honderd jaar geleden begon er een grote opwekking in Pyongyang, de hoofdstad van Noord-Korea. Nu doet Noord-Korea haar best om de Kerk uit te roeien. Om die reden hebben Jubilee Campaign, OMF, Open Doors, SDOK en Trans World Radio, de week van 22-29 april uitgeroepen tot Noord-Korea Vrijheidsweek. Dit doen zij door hun stem te laten horen bij de Chinese ambassade. Tekent u de petitie?

Op de vlucht
Nog steeds zijn tienduizenden Noord-Koreanen op de vlucht voor de honger. Ze vluchten naar China, op zoek naar een beter leven. Zo’n 100.000 Noord-Koreaanse vluchtelingen houden zich schuil in China. China is actief op zoek naar Noord-Koreaanse vluchtelingen om hen terug te sturen. Iedere week worden er honderden Noord-Koreanen teruggestuurd. Daar wacht hun marteling, jarenlange opsluiting of soms de doodstraf.

Kom deze week nog in actie
We willen dat China stopt met het terugsturen van de vluchtelingen en zich over hen ontfermt. Wij roepen u daarom op om in actie te komen voor de Noord-Koreaanse vluchtelingen.

 
 

Teken hier de petitie: www.klikvoorvrijheid.nl

 
 

Tip: Vraag of  u de handtekeningenlijst (deze kunt u downloaden van bovenstaande website) mag neerleggen in uw kerk/gemeente. Stuur de ingevulde lijsten vóór 30 april naar: Noord-Korea Vrijheidsweek, Postbus 47, 3850 AA ERMELO. Download het persbericht of de advertentie (via bovenstaande website) en vraag of deze geplaatst kan worden in het kerkblad, op de beamer, op het prikbord, etc.