Eendagsconferenties en concerten

Eendagsconferenties en concerten
met Israëlische artiesten
7 Europese conferenties
Shofar HaMashiach baant de weg voor Messiasbelijdend Jodendom in Europa

Info: shofar@beth-yeshua.nl

 

Namens de Joodse Messiasbelijdende Gemeente Beth Yeshua organiseerde Shofar HaMashiach ook in 2013 haar conferentie: Pesach Maaltijd, informatieve rituele maaltijd met studie.

Pesach is het vertrekpunt van Israël vanuit Egypte geweest; samen met vele niet-Joden die zich bij ons aansloten en onder leiding van Mozes hun vrijheid en bevrijding tegemoet liepen. Pesach is een speciale gelegenheid om je geloof te vernieuwen, om je vertrouwen te laten groeien, om je nieuwsgierigheid een nieuwe impuls te geven, evenals je dienstbaarheid en je toewijding aan de Eeuwige.

 

Op deze dag zijn verkooptafels opgesteld met producten onder de vlag van HaOr. Er zijn boeken speciaal op het gebied van Messiasbelijdend Jodendom, Hebreeuwse Bijbels en Gebedenboeken, boeken voor hele jonge en oudere kinderen. Er is veel Judaïca, namelijk artikelen zoals kaarsen, gebedsmantels, sjofar, standaards voor Sabbatkaarsen, wijnbekers. En er zijn handgemaakte sieraden. Verrijk uzelf, verwen vrienden en familie.

Datum

Uniek prijskaartje vraagt om uw ondersteuning
Wat u betaalt is onder de kostprijs. Financiële ondersteuning is welkom, maar niet verplicht, voor onze organisatie, die geen subsidie ontvangt. U kunt uw eventuele gift overmaken op banknummer 47.82.63.554, t.n.v. Stg. Beit HaMidrash te Amsterdam. Voor betalingen vanuit het buitenland: IBAN: NL09ABNA0478263554. BIC: ABNANL2A

Beth Yeshua en haar steunstichtingen, waaronder het werk van Shofar HaMashiach valt, is door de belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor alle giften belastingaftrekbaar zijn gebleven. Bij voorbaat onze dank!

Meer weten?
e-mail: shofar@beth-yeshua.nl
tel: 020 – 890 69 50 (di. en do., van 9.30 – 17.00 uur)