Eendagsconferenties en concerten met Israëlische artiesten
en een historie van 7 Europese conferenties

Shofar HaMashiach baant de weg voor Messiasbelijdend Jodendom in Europa


Info: 
shofar@beth-yeshua.nl

 

 

Datum van onze studiedag op 22 september 2019

Thema: Volg ‘t zichtbare voetspoor van de Messias in Zijn onzichtbare Koninkrijk

Mysterieus rijk
Bijna alles van het Koninkrijk van de G’d van Israël is onzichtbaar. De Bijbel en de Talmoed hebben aanwijzingen gegeven om toch iets te merken van dat nog mysterieuze rijk van G’d, dat niet van deze wereld is. Niet alleen is de geest van G’d gegeven als een onderpand en voorproef van het komende Koninkrijk. Maar ook teksten in de Tora en profeten onthullen zaken, die ons laten weten dat er hard gewerkt wordt, voor ons. Het zijn teksten over de veiligheid! en geborgenheid! van onze ziel.

(klik op de afbeelding om beter te kunnen lezen)

 

Datum van onze vorige studiedag:
7 april 2019

Thema: Het anker van de ziel dat voorbij ‘t binnenste voorhangsel reikt

Onze hoop, dat is het anker van de ziel, dat voorbij ’t binnenste voorhangsel reikt. Wat gebeurt er als dat anker niet zo ver reikt? Wat is het verschil wanneer het voorbij dat voorhangsel reikt? Hoe stevig moet onze hoop verankerd zijn om geen valse hoop, maar echte hoop te kunnen zijn? Blijkbaar tot achter het binnenste voorhangsel, maar wat betekent dat?

Lees meer door te klikken op de advertentie

Datum van onze eerdere studiedag:
14 oktober 2018

Thema: Loslaten en je zult losgelaten worden

Schuldgevoel is een gewaarwording  bij mensen die een geweten hebben
Er zijn terechte schuldgevoelens, wanneer iemand een fout maakt, zich daar bewust van is en waar die persoon verantwoordelijkheid voor draagt en neemt, met het doel de schade die door de fout is ontstaan, te betalen. Dat kan materiële schade zijn, bijvoorbeeld door het breken van iets. En dat kan immateriële schade zijn, door laster, vals beschuldigen. Er zijn ook valse schuldgevoelens, bijvoorbeeld doordat iemand haar of zijn slachtoffer (van emotionele of lichamelijke mishandeling) zo manipuleert, dat het slachtoffer vindt dat het schuldig is, uitgelokt heeft. … zie meer hier

 

 

Info:
shofar@beth-yeshua.nl
020 – 890 69 50 (di. en do. 9.30 – 17.00 uur)