Eendagsconferenties en concerten
met Israëlische artiesten en een historie van 7 Europese conferenties

Shofar HaMashiach baant de weg voor Messiasbelijdend Jodendom in Europa
Info: 
shofar@beth-yeshua.nl

Twee keer per jaar organiseert de stuurgroep Shofar HaMashiach een gezellige studiedag in Houten, centraal gelegen in Nederland. Elk jaar komen op elke studiedag zo’n honderd mensen actief deelnemen aan wat gezien wordt als herstel van de oorsprong van het geloof in de Eeuwige van Abraham, Isaak en Jakob.

Luisteren, discussiëren, nieuwe boeken zien en kopen, koffie, thee en allerlei lekkernijen worden aangeboden. De onderwerpen lopen zeer uiteen, al zijn ze gekozen vlakbij de datum van Pasen en Loofhuttenfeest. De dagen zijn open voor iedereen, Joden en niet-Joden. Onze bezoekers laten zich verwennen en verrassen, inspireren en uitdagen.

Datum van onze volgende studiedag:
7 april 2019

Lees meer door te klikken op de advertentie

 

 

 

Datum van onze vorige studiedag:
22 april 2018

Thema: Loslaten en je zult losgelaten worden

Schuldgevoel is een gewaarwording  bij mensen die een geweten hebben
Er zijn terechte schuldgevoelens, wanneer iemand een fout maakt, zich daar bewust van is en waar die persoon verantwoordelijkheid voor draagt en neemt, met het doel de schade die door de fout is ontstaan, te betalen. Dat kan materiële schade zijn, bijvoorbeeld door het breken van iets. En dat kan immateriële schade zijn, door laster, vals beschuldigen. Er zijn ook valse schuldgevoelens, bijvoorbeeld doordat iemand haar of zijn slachtoffer (van emotionele of lichamelijke mishandeling) zo manipuleert, dat het slachtoffer vindt dat het schuldig is, uitgelokt heeft. … zie meer hier

Kosten voor de hele dag:
vrijwillige bijdrage

Info:
shofar@beth-yeshua.nl
020 – 890 69 50 (di. en do. 9.30 – 17.00 uur)