Leveringsvoorwaarden

Alle bestellingen kunnen telefonisch en per e-mail worden gedaan. Indien een product niet op voorraad is, nemen wij kontact met u op over de vermoedelijke levertijd. U kunt ook zelf hiernaar informeren en uw bestelling laten reserveren.

Alle verzendingen geschieden via TPG-Post. De kosten hiervan zijn voor rekening van de besteller. De verzendkosten staan vermeld achter de prijs van elk artikel (achter de schuine streep). Deze zijn gebaseerd op het versturen van 1 product. Bij elke bestelling – van 1 of meerdere producten – gaarne contact opnemen. Wij informeren u graag van tevoren over het bedrag van de verzendkosten.

HaOr kent twee betalingsmogelijkheden:
1. U kunt het totaalbedrag (productprijs + verzendkosten) overmaken op Postbanknr. 59401 t.n.v. Stg. Alefbet HaOr te Katwijk.
2. U kunt HaOr eenmalig machtigen via het bijgesloten bestel- en betalingsformulier – om het totaalbedrag van uw bank- of girorekening te incasseren. Op deze wijze hebt u de bestelling het snelst in huis.

De bestelling wordt verzonden zodra de betaling binnen is.
HaOr producten kunnen eventueel – na overleg – geruild worden. De extra verzendkosten komen dan voor rekening van de besteller.

Prijswijzigingen voorbehouden.

HaOr maakt onderdeel uit van de stichting Alefbet, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder dossiernummer 32083829.