Ons belastinggeld ondersteunt moord op 3 vrouwen en kind

Drie vrouwen en kind vermoord
Op het moment dat dit artikel op deze website wordt geplaatst (12 juni 2007) is een grote strijd bezig in Israël. Hamas is bezig om Fatah volkomen uit te schakelen. En dat terwijl Hamas van deze twee partijen degene is die Israël het minste erkent. Dat belooft niet veel goeds. Vandaag hebben leden van Hamas, bevriend met Dries van Agt en Gretta Duisenberg, drie vrouwen en een kind van hun eigen volk vermoord, toen zij een huis van een belangrijke veiligheidsfunctionaris van Fatah hadden aangevallen. Ze deden dit met mortieren en granaten. Zouden de media er melding van maken?
 
EU betaalt ons belastinggeld aan terroristen
De Europese Unie heeft tot nu toe volgehouden, dat Hamas eerst Israël moet erkennen, willen zij vanuit Europa geld ontvangen. Deze bevriezing van gelden ging van start in de maand januari van 2006. Maar nu is bekend geworden dat, onder druk van Amerika, de Europese Unie vier miljoen Euro gaat overmaken naar de Palestijnse Autoriteit. Deze regering wordt in grote mate geleid en beheerst door Hamas. Er is geen sprake van enige verandering in het standpunt van Hamas dat er erkenning van Israël plaats heeft gevonden. De EU heeft het lang genoeg gevonden om geen geld te betalen. Dit nieuws werd gisteren (11-06-2007) bekend gemaakt door de Palestijnse Autoriteit minister van Financiën, dr. Salem Fayyad. De vier miljoen zal een eerste stap zijn. Er is geen sprake van erkenning van Israël, noch van een stop op het terrorisme van Hamas en Fatah. En dat terwijl de leden van het Kwartet, te weten de Europese Unie, de Verenigde Staten, Rusland en de Verenigde Naties, hadden verklaard dat ze de eenheid van Fatah en Hamas geen erkenning zouden geven, totdat die hun verplichtingen jegens Israël waren nagekomen.
 
Twee maten
De raketbeschietingen op Israëlische burgers gaan gewoon door. Kinderen in de stad Sderot hebben alleen nog maar les in ondergrondse bunkers, er vallen doden, het leven is er ontwricht. Er is geen sprake van verandering, laat staan verbetering. Toch gaat er nu geld gegeven worden. En over de slachtoffers in het Israëlische Sderot hoor ik in de media niets. Het zal toch niet zo zijn dat we weer in de situatie van de middeleeuwen leven, waarin met twee maten gemeten werd, als het om Israël ging?