Pesach Maaltijd 2011


Hier online aanmelden

Namens de Joodse Messiasbelijdende Gemeente Beth Yeshua organiseert Shofar HaMashiach ook in 2011 haar conferentie: Pesach Maaltijd, informatieve rituele maaltijd met studie. Pesach is het vertrekpunt van Israël vanuit Egypte geweest; samen met vele niet-Joden die zich bij ons aansloten en onder leiding van Mozes hun vrijheid en bevrijding tegemoet liepen. Pesach is een speciale gelegenheid om je geloof te vernieuwen, om je vertrouwen te laten groeien, om je gehoorzaamheid een nieuwe impuls te geven, evenals je dienstbaarheid, en je toewijding en trouw aan de Eeuwige.

Een informatieve rituele maaltijd rond Pesach. Bij Beth Yeshua hoort daar elk jaar een nieuwe lezing over de Joodse feesten bij en een uitstekend verzorgde maaltijd op het prachtig gelegen Landgoed Hotel Vennendal te Nunspeet. Een feestelijke gebeurtenis, voor Joden en niet-Joden – zoals het begonnen is. Heeft u dat ooit meegemaakt? Of wilt u er opnieuw bij zijn?

De datum van deze grootse gebeurtenis is: zondag 17 april 2011, om 14.00 uur.

Prijs
Volwassenen, per persoon: € 25,-
Kinderen (3-13 jaar), per persoon: € 17,50

Voorafgaand aan de maaltijd is er een studie over de Joodse feesten in het algemeen en Pesach in het bijzonder. Er is dan ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Locatie is: Landgoed Hotel Vennendal, Vennenpad 5, 8072 PX Nunspeet. (loopafstand vanaf treinstation Nunspeet).

Conferentie programma voor 17 april:
13.00 – 13.45 uur:
Voltooing van uw registratie.
14.00 – 15.30 uur:
Workshop over de Joodse feesten, toen en nu, voor volk en individu. Met gelegenheid tot het stellen van vragen.
16.30 – 21.30 uur: Maaltijd met instructies, met tussendoor een royaal driegangen diner.

Uniek prijskaartje vraagt om uw ondersteuning
Wat u betaalt is onder de kostprijs. Extra financiële ondersteuning is welkom, maar niet verplicht, voor onze organisatie, die geen subsidie ontvangt. U kunt uw eventuele gift overmaken op banknummer 47.82.63.554, t.n.v. Stg. Beit HaMidrash te Amsterdam. Beth Yeshua en haar steunstichtingen, waaronder het werk van Shofar HaMashiach valt, is door de belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor alle giften belastingaftrekbaar zijn gebleven. Bij voorbaat onze dank!

Hier online aanmelden

Meer weten
Bel: 020 – 890 69 50 (di. en do., van 9.30 – 17.00 uur)
Mail:
shofar@beth-yeshua.nl

We zien er naar uit om u te mogen verwelkomen op deze dag.

Met vriendelijke groeten,
namens het organiserend team

Lion S. Erwteman.