Platform Projecten: Boekencentrum, Bijbelschool, Maandblad

De Messiasbelijdende Joodse gemeente Beth Yeshua heeft onder meer tot doel de Messiasbelijdende Joodse visie in Nederland en daar buiten te verspreiden. Maak kennis met dit platform van het Nederlands Messiasbelijdende Jodendom. Hier volgen onze belangrijkste projecten:

Joods Nationaal Eerstelingen Fonds, het JNEF, dat een diversiteit aan Messiasbelijdende Joodse organisaties in Israël financieel ondersteunt, bij elkaar in het totaal ongeveer € 30.000,- per jaar.
Contact: JNEF@beth-yeshua.nl of bel: 020 – 890 69 50.

Boekencentrum HaOr, een centrum dat gespecialiseerd is in Messiasbelijdende Joodse producten zoals boeken en muziek, dat Nederland – en via onze website de wereld – voorziet van een unieke collectie aan meest selecte producten.
Contact:
 haor@beth-yeshua.nl of bel: 020 – 890 69 57.

Midrasja (Bijbelschool) Lamdeni, die toekomstige leidinggevenden opleidt. Ook voor mensen die gemotiveerd zijn en gewoon geïnteresseerd.
Contact:
 info@lamdeni.nl of bel: 020 – 890 69 56.  

Shofar HaMashiach Conferentiedagen. Deze worden in Nederland jaarlijks georganiseerd, met een aantal bijzondere, aan Israël gerelateerde activiteiten.
Contact:
 shofar@beth-yeshua.nl

Melach HaArets magazine
U kunt bij dit alles betrokken raken en er maandelijkse updates van ontvangen, door u te abonneren op het maandelijkse magazine Melach HaArets. In dit magazine staan ook aanbiedingen om unieke aankopen te doen bij het Postorderbedrijf HaOr Boekencentrum. Ook staan er interessante studies in dit magazine, geschreven vanuit de Messiasbelijdende Joodse visie. Zo haalt u uw investering er snel uit.
Bel: 020 – 890 69 55, of mail naar:
mha.abon@beth-yeshua.nl